ἔστ' ἦμαρ ὅτε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καὶ ες αεί ἔσσεται


  «Ενότης» με τους ...Δωδεκαθεϊστές!!

  Μοιραστείτε
  avatar
  Διογένης
  Ζευς
  Ζευς

  Αριθμός μηνυμάτων : 182
  Ημερομηνία εγγραφής : 09/08/2011
  Ηλικία : 93

  «Ενότης» με τους ...Δωδεκαθεϊστές!!

  Δημοσίευση από Διογένης Την / Το Τετ Αυγ 17, 2011 4:43 am  Τα επιχειρήματα περί «ενότητος» αποσκοπούν στο να διατηρήσει η ορθοδοξία το μονοπώλιο προσηλυτισμού των Ελλήνων. Οποιαδήποτε άλλη θρησκευτική φωνή θεωρείται εθνοδιαλυτική που θα ζημιώσει τον Ελληνισμό. Το επιχείρημα αυτό ανατρέπεται πολύ εύκολα γιατί κατά την ίδια λογική δεν θα πρέπει να έχουμε πολλά κόμματα αλλά μόνον ένα κόμμα για να διασφαλισθεί η ενότης των Ελλήνων. Την θρησκευτική της δικτατορία η ορθοδοξία την βαπτίζει ενότητα.


  Όπως ακριβώς έχουμε το δικαίωμα να διαλέγουμε πολιτικά κόμματα έτσι πρέπει να έχουμε το δικαίωμα να διαλέγουμε το θρήσκευμά μας. Αλλιώς, κατά την ίδια λογική, θα μπορούσε το Πασόκ να παίρνει όλα τα νεογέννητα και να τα εγγράφει στο κόμμα και μετά να λέει ότι το 95% των Ελλήνων είναι οπαδοί του Πασόκ. Και μετά να θέσει όλα τα κόμματα εκτός νόμου για να αποφευχθεί ο «διχασμός».


  Η αγυρτεία των χριστιανών προπαγανδιστών στο σύνθημα περί δήθεν ενότητος αποδεικνύεται από την στάση τους προς τον καθολικισμό. Ενώ καλούν εμάς σε ενότητα, να ξεχάσουμε τα εγκλήματά τους εναντίον μας, την ίδια στιγμή ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΝΩΣΗ με τους καθολικούς!! Που σε τελευταία ανάλυση έχουν συγγενή δόγματα. Επιπλέον ΣΥΝΕΧΩΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΝ στους ορθοδόξους τα εγκλήματα των καθολικών σε βάρος των ορθοδόξων. Νά η διπλοπροσωπεία των ορθοδόξων δημαγωγών. Και σε τελευταία ανάλυση εάν δεν μπορούν να ενωθούν με ένα συγγενικό τους δόγμα πώς θα ενωθούν με εμάς που δεν έχουμε τίποτε το κοινό; Τι δουλειά έχει ο Αριστοτέλης με τον Μωϋσή; Ο Ηράκλειτος με τον Σαούλ;


  Εάν είναι να ξεχάσουμε τα εγκλήματα των χριστιανών ορθοδόξων κατά των Ελλήνων τότε να ξεχάσουμε και τα εγκλήματα των Γερμανών ναζί, των Τούρκων, των Περσών, των Βουλγάρων. Γιατί να μήν ξεχάσουμε τα εγκλήματα των Βουλγάρων κύριοι χριστιανοί ορθόδοξοι; Και αυτοί ορθόδοξοι είναι στο θρήσκευμα. Γιατί καλέσατε τον Πάπα να σας ζητήσει συγγνωμη; Γιατι δεν του είπατε ότι λέτε και σε μας, «ας τα ξεχάσουμε, ας ενωθούμε».


  Είναι πραγματικά για γέλια και για κλάματα η προπαγάνδα των ορθοδόξων στην Ελλάδα. Δεν μπορούν να ενωθούν μεταξύ τους δύο χριστιανικές αιρέσεις, (ορθοδοξία και καθολικισμός) και θα ενωθεί η ορθοδοξία με τον Ελληνισμό; Αυτή θα είναι μία παρά φύσιν ένωσις. Δεν είναι απλώς άτοπον αυτό που ζητούν, είναι ο ορισμός της σχιζοφρένειας.


  Αυτός που διχάζει τους Έλληνες είναι η ορθοδοξία. Είμαστε όλοι πνευματικά τέκνα του Διός και όχι του ραββίνου Τζεσουά. Όλοι οι Έλληνες καταγόμαστε από τον Δευκαλίωνα και την Πύρρα και όχι από τον Αβραάμ και την Σάρα. Η ένωση των Ελλήνων θα γίνει κάτω από την προστασία των Πατρώων Θεών καί όχι κάτω από την προστασία εβραίων προφητών. Ιεροί μας τόποι, για όποιον αισθάνεται Έλλην, είναι οι Δελφοί και η Δήλος και όχι η Ιερουσαλήμ. Όποιος υποστηρίζει τα αντίθετα, όπως η ορθοδοξία, διχάζει. Ανοίγει ρωγμές στον εθνικό κορμό. Προδίδει τον Ελληνισμό, τους προγόνους και τους Πατρώους Θεούς μας. ʼρα η ορθοδοξία διχάζει την Ελλάδα διότι θέλει να μας υποδουλώσει στον ιουδαϊσμό όχι οι Έλληνες που θέλουν να μας φέρουν στην ζεστή αγκαλιά των Πατρώων Θεών. Η ένωση των Ελλήνων θα γίνει κάτω από την σημαία του Ελληνισμού και όχι κάτω από την σημαία του ιουδαιοχριστιανισμού.


  Οι χριστιανοί δημαγωγοί πασχίζουν με μανία να μας πείσουν ότι ο πόλεμος που μας κάνουν τόσους αιώνες δεν υπάρχει. Ότι δεν μας σκοτώνουν αλλά μας αγαπούν. Ότι δεν έγιναν σφαγές αλλά υπήρξε ενότης. Χρειάστηκαν όμως 17 αιώνες αμείλικτων σφαγών και απαγόρευση κάθε αντιλόγου για να επιβάλλουν την μισελληνική ιουδαϊκή τους αίρεση. Τώρα να δούμε πόσο θα αντέξουν στα απανωτά κτυπήματα των Ελλήνων, χωρίς την βοήθεια του εισαγγελέως και του αστυφύλακος.


  Μερικοί χριστιανοί ρωτούν «και τι θέλετε να γίνει; Δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω ότι έγινε, έγινε. Το πολύ-πολύ να σας αναγνωρίσουμε ότι είσαστε θρησκεία και πιθανόν να σας αφήσουμε να κτίσετε ένα ναό».


  Αυτό το επιχείρημα είναι σαν ένας εγκληματίας να πάρει μία μπουλντόζα να ισοπεδώσει το σπίτι σου, να το απαλλοτριώσει με την βία, να κτίσει πάνω του δικό του σπίτι, να σου κλέψει όλη την περιουσία και να κάψει την οικογένειά σου στην πυρά. Και μετά από μακροχρόνιο αγώνα στα δικαστήρια να έχει το θράσος να απαιτεί να παραιτηθείς των νομίμων αξιώσεών σου, με την αόριστη υπόσχεση ότι ΘΑ αναγνωρίσει ότι το οικόπεδο που κατοικεί ΠΙΘΑΝΟΝ να είναι δικό σου. Ο δικαστής φυσικά βάση του αστικού και ποινικού κώδικος θα διατάξει να γκρεμιστεί το σπίτι του, να ανεγερθεί με δικά του έξοδα το δικό σου, και να πάει φυλακή ο εγκληματίας για τους φόνους που διέπραξε. Η όποια περιουσία του θα κατασχεθεί και θα αποδοθεί στο θύμα ως ηθική και υλική αποζημίωση. Αυτά διατάσσει ο αστικός και ο ποινικός κώδικας για τους εγκληματίες που παραβιάζουν, λεηλατούν ξένη ιδιοκτησία και δολοφονούν τους ιδιοκτήτες.


  Χρησιμοποιώντας την «λογική» των χριστιανών δημαγωγών «κάποτε χριστιανισμός και Ελληνισμός συγκρούστηκαν, τώρα πέρασαν αυτά, οι χριστιανοί σήμερα δεν σκοτώνουν τους ειδωλολάτρες», μπορούμε να πούμε ότι οι αμερικανοί σήμερα δεν σκοτώνουν τους Ινδιάνους. ʼρα δεν τρέχει τίποτε, όλα μέλι-γάλα. Οι Ινδιάνοι στην Αμερική δεν μπορούν να πολεμήσουν τους αμερικανούς κατακτητές, εμείς όμως μπορούμε να πολεμήσουμε τους βυζαντινούς κατακτητές.

   Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Πεμ Οκτ 18, 2018 3:15 am