ἔστ' ἦμαρ ὅτε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καὶ ες αεί ἔσσεται


  Η μέθοδος του τρόμου, Αποκαλυπτική ερευνα, φωνές από την κόλαση!

  Μοιραστείτε
  avatar
  Διογένης
  Ζευς
  Ζευς

  Αριθμός μηνυμάτων : 182
  Ημερομηνία εγγραφής : 09/08/2011
  Ηλικία : 93

  Η μέθοδος του τρόμου, Αποκαλυπτική ερευνα, φωνές από την κόλαση!

  Δημοσίευση από Διογένης Την / Το Σαβ Αυγ 20, 2011 5:35 am  Ίσος από τα καλύτερα πράγματα που χειρίζονται οι χριστιανοί και σε αυτό είναι επαγγελματίες του είδος τους είναι ο ΤΡΌΜΟΣ...Αυτό που σας έβαλαν μέσα σας από μικρά παιδιά και σας έκαναν να το πιστέψετε με όλο σας το είναι.
  Είναι το φυσικό επακόλουθο του φόβου που σας προπαγανδίζουν και σας γαλουχιζουν από τα μικρά σας παιδικά χρονια! Σε αυτό βασίζονται εδώ και αιώνες και σε αυτό ελπίζουν την δύναμη τους.
  Σαφώς και αν ο φόβος εξαφανιστεί από μέσα σας τότε θα δείτε τα πράγματα ποιο καθαρά.
  Φυσικά και τον τρόμο δεν σας τον σπέρνουν μονο με τα λόγια αλλα επιστρατεύουν όλες τα εκάστοτε βοηθήματα οποιασδήποτε εποχής...
  Έτσι που σήμερα με την παρούσα τεχνολογία μπορούν να κάνουν και θαύματα όπως ο ξυλουργός τους...Αυτή την φορα το θαύμα-τρομονόμος ήταν οι ήχοι της κολάσεως!
  Ναι καλά ακούσατε κατάφεραν να ηχογραφήσουν κάτω από την επιφάνεια της γης σε βάθος αρκετών χιλιομετρων και να ακούσουν όλος τυχαίος τι γινόταν εκεί.
  Και για του λόγου το αληθές ακούστε το παρακάτω βίντεο, τα συμπεράσματα δικά σας. (Φίλοι χριστιανοί χεστείτε πάνω σας, ο εχθρός του θεού σας φωνάζει)  Ο νωον νοητό αδέρφια, καλά φυσικά και το καλώδιο εγγραφης ήταν πολλά χιλιόμετρα μακρύ, και αυτό τυχαίο, άσε που πληροφορίες κτλ δεν θα βρείτε πουθενά, όλος τυχαία έγινε η ανακάλυψη και μετά πάπαλα..κανένας δεν είδε τίποτα ούτε άκουσε..!
  (1ον μα καλά οι εργάτες φαντάσματα ήταν και χάθηκαν μετά την απρόβλεπτη ανακάλυψη, 2ον πρωτη φορα ακουω για μηχανιμα εξσκαφης που υχογραφεί ταυτοχρονος!!!!)
  Την επομενη φορά θέλω και φοτο!

   Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Δευ Δεκ 10, 2018 8:21 am