ἔστ' ἦμαρ ὅτε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καὶ ες αεί ἔσσεται


  Άγγελος Σακέτος: «Γίναμε Έλληνες από τον...χριστιανισμό, όχι από τον Δία!

  Μοιραστείτε
  avatar
  Διογένης
  Ζευς
  Ζευς

  Αριθμός μηνυμάτων : 182
  Ημερομηνία εγγραφής : 09/08/2011
  Ηλικία : 93

  Άγγελος Σακέτος: «Γίναμε Έλληνες από τον...χριστιανισμό, όχι από τον Δία!

  Δημοσίευση από Διογένης Την / Το Τετ Αυγ 17, 2011 5:13 am  Το ρεσιτάλ εξαπατήσεως του Ελληνικού λαού από χριστιανούς δημαγωγούς δεν έχει τέλος. Ο κύριος Α. Σακέτος δήλωσε στο Τηλεάστυ στις 13-10-2001: «Ο χριστιανισμός είναι πνευματικό τέκνο του Ελληνισμού» (φυσικά, γι’ αυτό έχει την Παλαιά Διαθήκη ως ιερό βιβλίο). «Όσα γράφει το ευαγγέλιο, τα είπαν οι αρχαίοι Έλληνες» (τα ίδια λένε οι χριστιανοί και στους Ζουλού, ότι τάχα τα είχαν πεί οι μάγοι της φυλής τους...). Σε λίγο όπως το πάνε οι χριστιανοί δημαγωγοί θα φορτώσουν στον Ελληνισμό και τα εγκλήματα του χριστιανισμού! Μιά που ο χριστιανισμός είναι η συνέχεια του Ελληνισμού και μιά που είναι πνευματικό τέκνο του Ελληνισμού άρα και τα εγκλήματα που διέπραξε οφείλονται στην...ελληνική του κατατωγή και όχι στην εβραϊκή του καταγωγή(!!). Κάποτε θα τ’ ακούσουμε και αυτό, από τους χριστιανούς όλα να τα περιμένει κανείς.


  Αν ο Α. Σακέτος σταματούσε σε αυτό το σημείο να λέει ανοησίες θα ήταν καλά, γιατί απλώς θα επαναλάμβανε τις χιλιοειπωμένες ανοησίες των χριστιανών μισελλήνων προπαγανδιστών. Αλλά αυτός συνέχισε με θράσος σε νέα μονοπάτια ψεύδους και συκοφαντίας. Ακούστε τί εξεστόμισε ο αθεόφοβος.


  Συνέχισε λοιπόν ώ μέγα ιστορικέ Σακέτο. Συνεχίζει απτόητος ο μέγας ιστορικός μας: «Μέσα στήν χριστιανική πατρολογία διασώθηκε η...αρχαία κλασσική γραμματεία!» Στοπ, μεγάλε μας ιστορικέ, αδικείς τον εαυτό σου. Μέσα στην πατρολογία δεν σώθηκε απλώς η αρχαία γραμματεία αλλά γεννήθηκε η αρχαία κλασσική γραμματεία. Ο Αριστοτέλης αντέγραψε τον Μέγα Αθανάσιο και ο Ηράκλειτος αντέγραψε τον Ιωάννη τον Χρυσόστομο. Αυτό γιατί το αποκρύπτεις; Θα σε μαλώσουμε...


  Τώρα μπορείς να συνεχίσεις: «...οι αρχαίοι φιλόσοφοι προλείαναν το έδαφος για το χριστιανισμό», δήλωσε στο Τηλεάστυ ο φωστήρας του χριστιανισμού. Και αποκρύπτει το γεγονός ότι ο Πρωταγόρας είχε πεί κάποτε ότι για όλα τα πράγματα το μόνο μέτρο είναι ο Γιαχβέ. Αποκρύπτει ο κύριος Σακέτος ότι ο Σωκράτης είπε ότι «ένα μόνον ξέρω, ότι δεν ξέρω πότε θα έρθει ο Ιησούς στην γή». Του διαφεύγει του μέγα ιστορικού μας ότι ο Αρχιμήδης είπε κάποτε σε κάτι Ρωμαίους που ήθελαν να τον σκοτώσουν «Αφήστε με να προσευχηθώ στον Ιησού Χριστό και μετά με σκοτώνετε». Και οι βλάκες Ρωμαίοι τον σκότωσαν. Γιατί τα αποκρύπτετε αυτά κύριε Σακέτο; Μάλλον δεν σας συμφέρει να τα μαθαίνει ο κόσμος...


  Συνεχίστε: «... όποιος διαβάζει την Παλαιά Διαθήκη γίνεται...Έλληνας(!!!), γνωρίζει τον...Ελληνισμό(!!!)».
  -Καλά, πώς γίνεται αυτό; τον ρώτησε έκπληκτος ο δημοσιογράφος που του έπαιρνε συνέντευξη.


  «Μα μέσα στην Παλαιά Διαθήκη υπάρχουν ιστορικές πηγές με στοιχεία για τους Έλληνες Φιλισταίους, για τον Ελληνισμό της Μεσοποταμίας, που αλλιώς δεν θα τα γνωρίζαμε(!!!)» απάντησε με στόμφο ο πάνσοφος ιστορικός Άγγελος Σακέτος. Αποκρύπτει όμως ο κ. Σακέτος ότι μέσα από την Παλαιά Διαθήκη μαθαίνουμε για τον Τρωϊκό πόλεμο, μαθαίνουμε για την Αργοναυτική εκστρατεία, για την φιλοσοφία των Στωϊκών, για μαθηματικά, αστρονομία, ποίηση, μουσική, για το Ελληνικό έθιμο της περιτομής και τόσα άλλα άγνωστα στοιχεία που μας αποκρύπτουν οι δικοί μας συγγραφείς. Γιατί τα απροκύπτετε όλα αυτά κύριε Σακέτο; Δεν θέλετε να μάθουν τα ελληνόπουλα ότι οι αρχαίοι μας φιλόσοφοι αντέγραψαν τον Μωϋσή όπως γράφει και ο απολογητής Ιουστίνος; Ντροπή, ένας εχθρός του ελληνισμού όπως εσείς έπρεπε να έχει περισσότερο θράσος και να λέει περισσότερες ανοησίες. Χαλάτε την πιάτσα.


  Και τώρα, το...τελικό κτύπημα από τον ανεκδιήγητο ιστορικό της συμφοράς: «...δεν γίναμε Έλληνες από τον Δία και την Αφροδίτη, αλλά από τον...χριστιανισμό!!!». Εδώ δύο τινά συμβαίνουν: ή ο άνθρωπος χρειάζεται ψυχίατρο ή εννοεί αυτό που έγραψε κάποιος Σιμωνίδης για τις Θερμοπύλες και τους Θερμοπυλομάχους, δηλαδή: « Ώ ξένε, ανέγγειλε στους Λακεδαιμονίους, ότι εδώ είμαστε θαμμένοι, πιστοί στους νόμους του Μωϋσή, για του χριστού την πίστη την αγία». Οπότε τα πράγματα αλλάζουν άρδην. Γιατί αυτό το αρχαιολογικό εύρημα αλλάζει όλη την ιστορία. Ναί Έλληνες...όπως τ’ ακούσατε...οι Σπαρτιάτες και οι Θεσπιείς έπεσαν για... του χριστού την πίστη την αγία(!!!). Και μας το απέκρυβαν τόσα χρόνια οι σιωνιστές του Υπουργείου Παιδείας. Και ήρθε αυτός ο καλός πατριώτης, ο Σακέτος, και μας το αποκάλυψε... Αλλιώς θα ζούσαμε μέσα στο σκότος και την πλάνη...


  «Γίναμε Έλληνες από τον χριστιανισμό, όχι από τον Δία και την Αφροδίτη...». Ορίστε ΄Ελληνες, κοιτάξτε μέχρι πού μπορεί να καταντήσει ένας άνθρωπος που ασπάζεται τον χριστιανισμό. Εβραιόδουλος μέχρι μυελού οστέων και μισέλλην μέχρι αηδίας.
  Η συνέντευξη αυτού του «ελληνοκεντρικού» χριστιανού συνεχίστηκε με δηλώσεις του τύπου «Άλλο οι Έλληνες και άλλο οι Δωδεκαθεϊστές». Ύστερα μας «αποκάλυψε» ότι ο Ιωάννης ο Χρυσόστομος ...έσωσε το Αρτεμίσιο της Εφέσου(!). Τα βυζαντινά κτήνη ποτέ δεν είχαν αναστολές στις πράξεις τους, γιατί να έχουν αυτοί που σήμερα τους υποστηρίζουν; Ο μισέλλην Ιωάννης Χρυσόστομος, κατέστρεψε το Αρτεμίσιο της Εφέσου και ο Σακέτος δηλώνει με θράσος ότι το έσωσε. Φυσικά δεν παρέλειψε να πεί ότι μας χρηματοδοτούν ξένα κέντρα, επαναλαμβάνων το γνωστό παραμυθάκι ότι είμαστε πράκτορες του σιωνισμού.


  Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Σακέτο διότι με αυτά που λέει εξοργίζει τους όλους τους Έλληνες και προπάντων τους Θεούς μας. Τον ευχαριστούμε γιατί με τις συκοφαντίες του κατά του Ελληνισμού φουντώνει το μίσος των Θεών και του λαού μας κατά της ορθοδοξίας. Τον ευχαριστούμε γιατί φέρνει εγγύτερα την ώρα της λευτεριάς από την σκλαβιά του χριστιανισμού.

   Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Δευ Δεκ 10, 2018 8:09 am