ἔστ' ἦμαρ ὅτε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καὶ ες αεί ἔσσεται


  «αλλο ο χριστιανισμός ...άλλο οι εκπρόσωποί του».

  Μοιραστείτε
  avatar
  Διογένης
  Ζευς
  Ζευς

  Αριθμός μηνυμάτων : 182
  Ημερομηνία εγγραφής : 09/08/2011
  Ηλικία : 93

  «αλλο ο χριστιανισμός ...άλλο οι εκπρόσωποί του».

  Δημοσίευση από Διογένης Την / Το Τετ Αυγ 17, 2011 4:53 am  Οι χριστιανοί παπάδες χρησιμοποιούν το εξής τέχνασμα: όποτε τους κατηγορούμε για τα εγκλήματά τους (π.χ. επίσκοπος Κύριλλος-Υπατία) λέγουν «άλλο ο χριστιανισμός άλλο οι εκπρόσωποί του». Όταν κατηγορούμε τον Χριστόδουλο για μισαλλοδοξία μάς λέγουν ότι στο πρόσωπό του κτυπούμε την ορθοδοξία και τον Ελληνισμό. Όποτε δεν τους συμφέρει διαχωρίζουν τον χριστιανισμό από τους παπάδες και όποτε τους συμφέρει τον ταυτίζουν με τους παπάδες.


  Οι παπάδες των ορθοδόξων κατηγορούν τον Πάπα για το «αλάθητο» ενώ συγχρόνως αυτοί διδάσκουν ότι κατέχουν την μόνη αλήθεια, όλοι οι άλλοι είναι αιρετικοί. Από το σύμβολο της πίστεως(το δόγμα τους) δεν μπορεί να προστεθεί ούτε να αφαιρεθεί τίποτε, ούτε μία λέξη. Ποιοί κατηγορούν τον Πάπα για «αλάθητο»; οι «αλάθητοι» σκοταδιστές...


  Τον τελευταίο καιρό οι παπάδες δίνουν μία προπαγανδιστική μάχη να πείσουν τους Έλληνες ότι τάχα πρέπει να διατηρήσουν την εθνική τους ταυτότητα μέσα στην παγκοσμιοποίηση. Προσοχή Έλληνες, όταν οι παπάδες μιλάνε για εθνική ταυτότητα εννοούν την ιουδαιοχριστιανική πολιτιστική ταυτότητα που μας επέβαλαν δια σφαγών. Την αποκαλούν εθνική γιατί δεν μπορούν να την πουν με το πραγματικό της όνομα.


  Εμείς σίγουρα θα διατηρήσουμε την εθνική μας ταυτότητα, δεν φοβόμαστε τίποτε. Επιζήσαμε μέσα στο βυζάντιο και διατηρήσαμε την εθνική μας ταυτότητα και θα φοβηθούμε τώρα; Οι παπάδες όμως φοβούνται μήπως οι Έλληνες απωλέσουν την ιουδαιοχριστιανική τους ταυτότητα γι’ αυτό κλαψουρίζουν με κροκοδειλίσια δάκρυα. Η εθνική ταυτότητα των Ελλήνων θα διατηρηθεί μέσα από την Εθνική μας Θρησκεία, όχι μέσα από την ιουδαϊκή αίρεση των Ναζωραίων.


  Το θράσος μάλιστα των παπάδων ξεπερνάει κάθε όριο όταν λέγουν ότι θα χαθεί ο πολιτιστικός όρος «Έλλην»!!!, την στιγμή που επί 1000 έτη βυζαντινής λαίλαπας ο όρος «Έλλην» αποτελούσε ποινικό αδίκημα τιμωρουμένου διά της ποινής του θανάτου. Δηλαδή δεν χάθηκαν οι Έλληνες όταν τους έκαιγαν ζωντανούς οι βυζαντινοί και θα χαθούν τώρα επειδή ο κ. Σημίτης αφαίρεσε το Χ.Ο. από τις ταυτότητες; Οι χριστιανοί δημαγωγοί δυσκολεύονται να χωνέψουν ότι η ιερά μας πατρίδα δεν είναι τσιφλίκι του ιουδαιοχριστιανισμού.

   Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Κυρ Δεκ 16, 2018 3:34 am