ἔστ' ἦμαρ ὅτε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καὶ ες αεί ἔσσεται


  Οι χριστιανοί αγύρτες ανακάλυψαν τον...βυζαντινό Ελληνισμό.

  Μοιραστείτε
  avatar
  Διογένης
  Ζευς
  Ζευς

  Αριθμός μηνυμάτων : 182
  Ημερομηνία εγγραφής : 09/08/2011
  Ηλικία : 93

  Οι χριστιανοί αγύρτες ανακάλυψαν τον...βυζαντινό Ελληνισμό.

  Δημοσίευση από Διογένης Την / Το Τετ Αυγ 17, 2011 4:49 am  Ο Βασίλης Μισύρης, γνωστός βυζαντινολάτρης, ανακάλυψε τον βυζαντινό Ελληνισμό(!), όπως λέμε ναζιστικός Ελληνισμός (επειδή οι Ναζί θαύμαζαν την Ακρόπολη), όπως λέμε οθωμανικός Ελληνισμός, και τόσοι άλλοι «Ελληνιστικοί» πολιτισμοί...


  Γιατί αυτοί οι βυζαντινολάτρεις κυκλοφόρησαν αυτό το σύνθημα; Πού στηρίζονται; Πρώτον κατάλαβαν ότι οι Έλληνες δεν τρώνε κουτόχορτο και δεν αποδέχονται την εξίσωση βυζάντιο=Ελλάδα. Προσπάθησαν λοιπόν να βρούν κάτι που να μήν κτυπάει τόσο άσχημα στο αυτί, όσο η λέξη βυζάντιο. Και ανακάλυψαν τον βυζαντινό Ελληνισμό. Πού στηρίζονται για να κυκλοφορήσουν τέτοιο ψέμμα; Θα σου πουν ότι οι Έλληνες δεν χάθηκαν με το βυζάντιο, συνέχισαν να παράγουν τέχνη, τραγούδια μουσική, κτλ. Το ίδιο όμως ισχύει επί Φραγκοκρατίας, γιατί δεν μιλούν για φραγκικό Ελληνισμό; Επίσης οι Έλληνες δεν χάθηκαν επί Τουρκοκρατίας, διατήρησαν όσο μπορούσαν τα ήθη και τα έθιμα τους. Γιατι δεν μιλούν για οθωμανικό Ελληνισμό; Το ίδιο συνέβη και επί σταλινικής – κομμουνιστικής δικτατορίας στον Εύξεινο Πόντο. Οι Έλληνες Πόντιοι διατήρησαν όσο μπορούσαν τα ήθη και τα έθιμά τους, γιατί δεν μιλούν οι βυζαντινολάτρεις για κομμουνιστικό Ελληνισμό;


  Ο ʼδωνις Γεωργιάδης, ο νέος φωστήρας του «βυζαντινού πολιτισμού», σε εκπομπή του στο Blue Sky απολογήθηκε λέγων: «Μα πώς να το κάνουμε ...το βυζάντιο είναι ο... μεσαιωνικός Ελληνισμός(!!)». Μάλιστα, μέχρι εκεί φτάνει το θράσος των βυζαντινολατρών, χρεώνουν τον μεσαιωνικό σκοταδισμό του βυζαντίου όχι στον χριστιανισμό αλλά στον...Ελληνισμό!!! «Μεσαιωνικός Ελληνισμός» φώναξε ο βυζαντινολάτρης που παριστάνει και τον αρχαιολάτρη. Έτσι εξαργυρώνει τα μαθήματα αρχαίων ελληνικών που κάνει στα παιδάκια, με ύβρεις κατά του Ελληνισμού.


  Αυτοί οι βυζαντινολάτρεις γιατί δέν ανακάλυψαν το ρωμαϊκό Ελληνισμό(εμείς δεν αποδεχόμαστε τέτοια φρασεολογία, απλώς κάνουμε αντιστοιχίες) μεταξύ -146 και +324, όταν οι Ρωμαίοι εθνικοί μας άφηναν να ασκούμε την λατρεία μας και δεν έκαιγαν βιβλιοθήκες και φιλοσόφους; Τότε δεν υπήρχε ρωμαϊκός Ελληνισμός; Μόλις τα Ρωμαϊκά χριστιανικά κτήνη άρχισαν να καίνε ανθρώπους, ναούς και βιβλία τότε ανακάλυψαν αυτοί οι κύριοι τον βυζαντινό Ελληνισμό. Είναι ολοφάνερο ότι πριν τον «Μέγα» Κωνσταντίνο όλοι οι αυτοκράτορες για τους χριστιανούς είναι κακοί(ως ειδωλολάτρες) και ο Ελληνισμός θεωρείται υπόδουλος, ενώ μετά τον Κωνσταντίνο όλοι οι αυτοκράτορες πλήν του Ιουλιανού θεωρούνται από τους χριστιανούς αγγελούδια (ως χριστιανοί) και ο Ελληνισμός θεωρείται ...ελεύθερος. Τότε ...μεγαλουργεί(!!) ο βυζαντινός Ελληνισμός, κατά την άποψη των βυζαντινολάτρών. Μόλις άρχισαν τα βυζαντινά κτήνη την γενοκτονία των Ελλήνων...


  Στο μόνιμο ψέμμα των χριστιανών δημαγωγών ότι τα εγκλήματα τα έκαναν λίγοι φανατικοί απαντούμε ότι απ’ όπου και αν πέρασε η χριστιανική λαίλαπα αφάνισε ανθρώπους και πολιτισμούς: Ρωσία, Γερμανία, Βρεττανία, Λατινική Αμερική. Εμείς δεν ισχυρισθήκαμε ποτέ ότι σφαγές έγιναν μόνον στην Ελλάδα. Είναι σαν να μας λέγουν οι χριστιανοί ότι τα εγκλήματα που διαπράτουν σήμερα οι μουσουλμάνοι δεν οφείλονται στην μισαλλόδοξη εκπαίδευση που παίρνουν αλλά οφείλονται στα πρόσωπα.


  Τα εγκλήματα του Ισλάμ και του χριστιανισμού δεν οφείλονται στα εκάστοτε πρόσωπα, αλλά στην μισαλλόδοξη ιδεολογία που εκπροσωπούν.


  Ο κύριος Γ. Γεωργαλάς σε πρόσφατο βιβλίο του με τίτλο «Ελλήνων θρησκεία» προσπαθεί να φοβίσει τους Έλληνες γράφοντας ότι η αναβίωση του Δωδεκαθέου θα κάνει κακό στον Ελληνισμό λόγω «διχασμού των Ελλήνων». Απαντούμε: η αναβίωση της Πατρώας Θρησκείας θα κάνει πολύ κακό στην ορθοδοξία και πολύ καλό στην Ελληνισμό. Κακό στον Ελληνισμό κάνει η ορθοδοξία γιατί προπαγανδίζει ιουδαϊκές θεωρίες. Εκτός και αν καταφέρει να μας πείσει ο κ. Γεωργαλάς ότι ο Ελληνισμός δεν εκπροσωπείται από την πνευματική του μήτρα την Ελληνική Θρησκεία, αλλά από τον σφαγέα του τον χριστιανισμό.


  Πάντως για να μην ανησυχεί ο κ. Γεωργαλάς περί ενδεχομένου «διχασμού» των Ελλήνων δεν έχει παρά να επιστρέψει στην Εθνική μας Θρησκεία ώστε να πάψει να είναι διχασμένη προσωπικότητα. Όταν επιστρέψουν όλοι οι Έλληνες στην Εθνική τους Θρησκεία δεν θα υπάρχει θέμα «διχασμού». Μόνον να μην περιμένουν οι χριστιανοί από εμάς να γίνουμε χριστιανοί, γιατί θα περιμένουν μέχρι την Εκατομμυριοστή Δευτέρα Παρουσία(και βάλε). Οι Έλληνες χριστιανοί κάποτε θα γίνουν όλοι Έλληνες το θρήσκευμα, το αντίστροφο αποκλείεται.


  Πάει πια ο καιρός που ο χριστιανισμός έκαιγε ζωντανούς τους Έλληνες τώρα θα πρέπει να δώσει μάχη με ίσα όπλα. Αλλά δεν μπορεί να δώσει καμμία μάχη. Βρίσκεται στο τέλος της ζωής του.
  Οι χριστιανοί ξέρουν πολύ καλά ότι ο χριστιανισμός έχει κρεμάσει μία ταμπέλα στην πόρτα του που γράφει «Ζητείται νεκροθάφτης».
  Δεν μένουν πολλά χρόνια ζωής στον χριστιανισμό, ήδη ο πολιτικός χάρτης της Ευρώπης με απόφαση της Ε.Ε. δεν περιλαμβάνει τον χριστιανισμό ως πολιτιστικό στοιχείο της Ευρώπης.

   Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Πεμ Οκτ 18, 2018 2:27 am