ἔστ' ἦμαρ ὅτε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καὶ ες αεί ἔσσεται


  Το μεγαλύτερο ιστορικό ψεύδος στα παγκόσμια χρονικά.

  Μοιραστείτε
  avatar
  Διογένης
  Ζευς
  Ζευς

  Αριθμός μηνυμάτων : 182
  Ημερομηνία εγγραφής : 09/08/2011
  Ηλικία : 93

  Το μεγαλύτερο ιστορικό ψεύδος στα παγκόσμια χρονικά.

  Δημοσίευση από Διογένης Την / Το Τετ Αυγ 17, 2011 4:11 am  «Ήμασταν δούλοι στους Ρωμαίους εθνικούς και στους Τούρκους μουσουλμάνους αλλά ελεύθεροι στο βυζάντιο». Αυτό θα σου απαντήσει ο μέσος Έλληνας αν τον ρωτήσεις γιατί αυτό τον διδάσκουν στο σχολείο και αυτό του λένε όλα τα ΜΜΕ. Για κάποιο λόγο οι χριστιανοί δημαγωγοί θεωρούν ότι κατά την διάρκεια του βυζαντίου ...ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΔΟΥΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ (!!!).


  Είναι απίστευτο και όμως αληθινό, όλοι οι λογικώς σκεπτόμενοι άνθρωποι θα έπρεπε να λένε ότι δεν έχει σημασία αν ο κατακτητής είναι Ρωμαίος εθνικός ή Ρωμαίος χριστιανός ή Τούρκος μουσουλμάνος. Είναι κατακτητής. Και όμως, για τους χριστιανούς βυζαντινολάτρεις η Ελλάς του 324-1453 δεν είναι υπόδουλη στους Ρωμαίους αλλά ...ελεύθερη χώρα. Γιατί; Διότι ο κατακτητής είχε το ίδιο θρήσκευμα με τους σημερινούς «φωστήρες» που διδάσκουν ότι το βυζάντιο ήταν Ελληνική αυτοκρατορία. Τα ίδια θα μας έλεγαν και οι Έλληνες μουσουλμάνοι εάν είχε επικρατήσει ο Ισλαμισμός στην Ελλάδα για την Οθωμανική αυτοκρατορία. Ότι τάχα από το 1453 ως το 1821 δεν ήμασταν δούλοι στους Τούρκους αλλά ελεύθεροι. Ας δούμε τις ιστορικές περιόδους σύμφωνα με την χριστιανική άποψη:


  Το -146 η Ελλάς υποδουλώνεται στου Ρωμαίους εθνικούς. Το +324 ο Ρωμαίος αυτοκράτωρ Κωνσταντίνος ανακηρύσσει τον χριστιανισμό ως μόνη επίσημη θρησκεία της αυτοκρατορίας. Οι άλλες θρησκείες τίθενται εκτός νόμου. Από το 324 έως το 1453 είμαστε...ελεύθεροι στους ...βυζαντινούς(=Ρωμαίοι χριστιανοί). Από το 1453 έως το 1821 είμαστε δούλοι στους Τούρκους μουσουλμάνους. Αυτό το ιστορικό παραμύθι διδάσκει η αίρεση των Ναζωραίων στα ελληνόπουλα. Δεν πιστεύουμε να υπάρχει άλλο έθνος στον κόσμο που να διδάσκεται τόσο διαστρεβλωμένα την ιστορία του. Οι χριστιανοί κατηχητές μας διδάσκουν στα σχολεία ότι από το 324 μέχρι το 1453 ήμασταν ελεύθεροι(!!!), κυρίαρχοι, κοσμοκράτορες. Δηλαδή συμφωνούν μαζί μας στο ότι από το –146 έως το +324 ήμασταν δούλοι στους Ρωμαίους εθνικούς και από το 1453 έως το 1821 ήμασταν δούλοι στους Τούρκους μουσουλμάνους. Αλλά για την περίοδο 324-1453 οι βυζαντινολάτρεις δεν συμφωνούν με τους Έλληνες. Η Ελλάς δεν ήταν υπό κατοχή(!), λέγουν. Ήμασταν...ελεύθεροι (!!!).


  Τι έγινε κύριοι χριστιανοί βυζαντινολάτρεις το 324 και απελευθερωθήκαμε από τους Ρωμαίους εθνικούς; Μήπως καμμία επανάσταση όπως το 1821; Εδώ υπάρχει πλήρες σκότος. Σύμφωνα με τους χριστιανούς δημαγωγούς το ότι οι Ρωμαίοι κατακτητές άλλαξαν θρήσκευμα και το επέβαλλαν στους Έλληνες βιαίως αυτό μάς κάνει ...ελεύθερους πολίτες. Μετατρέπει την ανατολική Ρωμαϊκή χριστιανική αυτοκρατορία σε ...Ελληνική (!).


  Δηλαδή αυτοί οι γραικύλοι εξαρτούν το αν είμαστε δούλοι ή ελεύθεροι από το θρήσκευμα του κατακτητού. Αν ο κατακτητής έχει το ίδιο θρήσκευμα με μάς τότε είμαστε ελεύθεροι, αλλιώς δούλοι. Πολύ ωραία κύριοι αναίσχυντοι χριστιανοί βυζαντινολάτρεις, αλλά για πέστε μας τώρα: οι Έλληνες που εξισλαμίσθηκαν βιαίως επί τουρκοκρατίας ήταν δούλοι ή ελεύθεροι; Φυσικά δούλοι, θα έλεγε ένας λογικός άνθρωπος, αλλά με τα μυαλά των χριστιανών δημαγωγών θεωρούνται ελεύθεροι. Οπότε για να συμπαρασταθούμε στην ανοησία και τον ραγιαδισμό που διαπερνά τους βυζαντινολάτρεις, εμείς οι Έλληνες Εθνικοί θα πρέπει να δηλώνουμε ότι από το –146 έως το +324 δεν ήμασταν δούλοι αλλά ελεύθεροι ...επειδή οι Ρωμαίοι εθνικοί πίστευαν στον Jupiter(Δία) και την Minerva(Αθηνά). Και να αρχίσουμε να ωρυώμαστε όπως οι χριστιανοί βυζαντινολάτρεις: «Ζήτω οι Καίσαρές μας». Το φαντάζεστε να κάναμε κάτι τέτοιο; όλοι θα γέλαγαν μαζί μας. Με τους βυζαντινολάτρεις όμως δεν πρέπει να γελάμε...


  Ο επικεφαλής αυτών Κώστας Πλεύρης είχε το θράσος να δηλώνει συνεχώς από το Telecity ότι πρέπει να κάνουμε τους ανδριάντες των βυζαντινών αυτοκρατόρων...μας. Μα τότε θα γίνουμε το πρώτο έθνος που θα κάνει αδριάντες στους κατακτητές και σφαγείς του!!!! Ο εξευτελισμός της Ελλάδος θα είναι πρωτοφανής.


  Εν τω μεταξύ η ίδια παρεούλα (Γ. Καρατζαφέρη, Α.Γεωργιάδη, Κ.Πλεύρη κ.α.) παρεξηγήθηκε από τις φήμες που φέρουν τον Έλληνα ΥΠΕΞ, Γ.Παπανδρέου να έχει δεσμευθεί στους Ιρανούς να ανεγείρει ανδριάντα του Δαρείου στον Μαραθώνα. Γι’ αυτούς τους βυζαντινούς ιππότες η ανέγερση ανδριάντος προς τιμήν του Πέρσου κατακτητού είναι προσβολή, όμως η ανέγερση ανδριάντων Ρωμαίων χριστιανών(βυζαντινών) κατακτητών θα ...λαμπρύνει την χώρα μας. Ας τους κάνουν, αλλά γιατί να μήν κάνουν και οι Έλληνες μουσουλμάνοι τους ανδριάντες των Τούρκων σουλτάνων και εμείς οι Έλληνες στο θρήσκευμα τους ανδριάντες των Ρωμαίων Καισάρων; Όποιος χριστιανός μας λύσει αυτόν τον γρίφο κερδίζει μία πεντάλφα του Δαυΐδ. Έτσι θα γίνουμε όλοι μαζί ένα τσίρκο και θα κάνουμε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα να οικονομήσουμε χρήματα πουλώντας βυζαντινό «πατριωτισμό» όπως ο κ. Πλεύρης & Σια.

   Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Πεμ Οκτ 18, 2018 2:28 am