ἔστ' ἦμαρ ὅτε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καὶ ες αεί ἔσσεται


  Βυζαντινοί γραικύλοι δίνουν μαθήματα...ελληνοκεντρισμού και...πατριωτισμού.

  Μοιραστείτε
  avatar
  Διογένης
  Ζευς
  Ζευς

  Αριθμός μηνυμάτων : 182
  Ημερομηνία εγγραφής : 09/08/2011
  Ηλικία : 93

  Βυζαντινοί γραικύλοι δίνουν μαθήματα...ελληνοκεντρισμού και...πατριωτισμού.

  Δημοσίευση από Διογένης Την / Το Τετ Αυγ 17, 2011 4:02 am  Ναί, μέχρι εκεί έφτασε ο εξευτελισμός του ρωμαίϊκου κρατιδίου που ζούμε. Στην δεκαετία του 1990 ο γνωστός βυζαντινολάτρης Κώστας Πλεύρης μίλαγε από το κανάλι Telecity για κράτος Μπανανίας, για μισελληνικό κράτος που δεν εκδίδει τους αρχαίους συγγραφείς, που δεν προσέχει τα μνημεία μας. Και από αυτό το προπαγανδιστικό σχήμα έβγαζε το σχιζοφρενικό συμπέρασμα ότι πρέπει να αναβιώσουμε το...βυζάντιο(!!!). Ότι το βυζάντιο(1.000.000 φορές πιό μισελληνικό από το σημερινό κράτος) ήταν...Ελληνική αυτοκρατορία(!!!). Φυσικά αυτά τα οποία λένε σήμερα υπέρ της αρχαίας Ελλάδος οι Πλεύρης, Σακέτος, Γεωργαλάς κ.α., έτσι και τα έλεγαν επί βυζαντίου θα τους έκαιγαν ζωντανούς.


  Μερικοί χριστιανοί λέγουν ότι από τον 9ο αιώνα το βυζάντιο ελληνοποιείται. Καμμία ελληνοποίηση δεν έγινε, 5-10 άτομα έβγαλαν από τα σκονισμένα σεντούκια μερικά αραχνιασμένα ελληνικά χειρόγραφα και τα διάβασαν. Ούτε οι Ολυμπιακοί αγώνες επανήλθαν, ούτε οι Εθνικοί Ναοί αναστηλώθηκαν, ούτε επετράπη η Ελληνική Παιδεία, ούτε επετράπησαν τα Ελληνικά ήθη και έθιμα, ούτε καταργήθηκαν οι ανθελληνικοί νομικοί κώδικες των Θεοδοσίου Α’ και Γιουτπράδα (Ιουστινιανού).


  Και ιδού η σατανική απάτη των χριστιανών προπαγανδιστών: ενώ κατέστρεψαν το 99% των Ελληνικών ηθών και εθίμων και διατήρησαν τα πιο ακίνδυνα (ο Ελληνικός γάμος, το πιό επικίνδυνο γι’αυτούς, τελεί ακόμη και σήμερα υπό διωγμό) υπό ιουδαϊκό ένδυμα, επαίρονται γι’ αυτό. Ζητούν και παράσημο οι βυζαντινολάτρεις για τις διώξεις κατά του Ελληνισμού, μας κοροϊδεύουν και από πάνω. Όταν μάλιστα δεν δεχώμαστε το εμετικό τους ψέμμα περί Ελληνικής βυζαντινής αυτοκρατορίας μας κατηγορούν για οπαδούς του Φαλμεράϋερ και πράκτορες του σιωνισμού. Κύριοι χριστιανοί εβραιόδουλοι, ο σιωνισμός δεν έχει διαπράξει ούτε το ένα εκατομμυριοστό από τα εγκλήματα που διέπραξε η «θρησκεία» σας κατά του Ελληνισμού. Μπορείτε να ψεύδεσθε, αλλά μέχρι ενός ορίου...

   Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Πεμ Οκτ 18, 2018 2:54 am