ἔστ' ἦμαρ ὅτε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καὶ ες αεί ἔσσεται


  Ο «εξαγνισμός» των Εθνικών μας Ναών από τα βυζαντινά κτήνη.

  Μοιραστείτε
  avatar
  Διογένης
  Ζευς
  Ζευς

  Αριθμός μηνυμάτων : 182
  Ημερομηνία εγγραφής : 09/08/2011
  Ηλικία : 93

  Ο «εξαγνισμός» των Εθνικών μας Ναών από τα βυζαντινά κτήνη.

  Δημοσίευση από Διογένης Την / Το Τετ Αυγ 17, 2011 3:59 am  Κατά πάγια τακτική των χριστιανών προπαγανδιστών οι διωγμοί κατά των Ελλήνων επί βυζαντίου παρουσιάζονται ως μεμονωμένα περιστατικά αποτέλεσμα υπερβολικού ζήλου κάποιων ιερωμένων και αυτοκρατόρων. Μάλιστα οι καταστροφές Εθνικών Μνημείων όταν δεν αποδίδωνται σε...προχριστιανικές βαρβαρικές επιδρομές! (κατηγορούν τον Ιούλιο Καίσαρα για την ολοκληρωτική καταστροφή της βιβλιοθήκης την Αλεξανδρείας ενώ την κατέστρεψαν τα βυζαντινά κτήνη με εντολή του Πατριάρχη Θεοφίλου) αποδίδονται σε...σεισμούς!! Η άποψη που προβάλλεται είναι ότι δεν υπήρξαν γενικευμένες και συστηματικές διώξεις των Ελλήνων από τους χριστιανούς. Η αλήθεια είναι ότι διεπράχθη ένα ολοκαύτωμα και μία γενοκτονία που τα εγκλήματα των ναζί κατά των Εβραίων θεωρούνται μηδαμινά μπροστά τους (ίδε βιβλία Βλάση Ρασσιά: «Ες έδαφος φέρειν» και «Μία ιστορία αγάπης», εκδόσεις Ανοικτή Πόλη). Οι διώξεις των ναζί κατά των Εβραίων έγιναν μεταξύ 1933-45. Ενώ οι διώξεις των χριστιανών κατά των Ελλήνων ξεκινούν από το 324(ημερομηνία ανακηρύξεως του χριστιανισμού ως επίσημης θρησκείας του βυζαντίου) και συνεχίζονται μέχρι και σήμερα με εκατοντάδες εκατομμύρια θύματα.


  Η «εφευρετικότης» των χριστιανών δημαγωγών έφτασε μέχρι το σημείο να διδάσκουν στα σχολεία μας ότι εκχριστιανίζοντες τους Σλαύους τους αναχαίτησαν από την κάθοδο προς τον νότο και έσωσαν τον Ελληνισμό. Και δεν συνειδητοποιούν αυτά τα γελοία ανθρωπάκια ότι το μόνο που καταφέρνουν είναι να οπλίζουν με επιχειρήματα τους εχθρούς της Ελλάδος. Γιατί κατά την ίδια λογική εάν εξισλαμισθεί η Ελλάς δεν θα υπάρχουν διαφορές μεταξύ Τούρκων και Ελλήνων. Οπότε αν εξολοθρευθούν τα ορθόδοξα πατριαρχεία και οι εκκλησίες που λειτουργούν στις ισλαμικές χώρες, οι ισλαμιστές θα το δικαιολογήσουν ως ομογενοποίηση του πληθυσμού, για να μην τους προκαλούν προβλήματα οι Έλληνες χριστιανοί. Οπότε θα θρηνήσουμε νέες σφαγές Ελλήνων στην προσπάθεια εξισλαμισμού των.  Οι χριστιανοί δημαγωγοί μας λέγουν ότι «αν κάποιες σφαγές έγιναν, αυτές έγιναν τον 4ο , 5ο , και 6ο αιώνα, γιατί διαμαρτύρεστε τώρα;». Απαντούμε: με την ίδια λογική, κακώς επαναστατήσαμε το 1821 γιατί οι σφαγές των Τούρκων έγιναν το 1453, η σταυροφορία των καθολικών έγινε το 1204 γιατί απαιτείτε τώρα συγγνώμη από τον Πάπα; Το ότι σήμερα δεν γίνονται σφαγές στην Σμύρνη αυτό δεν σημαίνει ότι οι Τούρκοι αγαπούν τους Έλληνες αλλά ότι δεν έχουν μείνει πιά πολλοί Έλληνες εκεί. Όσοι έμειναν εξισλαμίσθηκαν βιαίως. ʼρα η «καθυστερημένη» διαμαρτυρία δεν οφείλεται σε δική μας παράλειψη αλλά στο ότι μέχρι προσφάτως ήμασταν εκτός νόμου και δεν μπορούσαμε να εκφρασθούμε ελεύθερα.


  Στο επιχείρημα των χριστιανών δημαγωγών ότι σήμερα οι χριστιανοί δεν καταστρέφουν Ελληνικούς Ναούς(ψεύδονται ασυστόλως, καταστρέφουν πάρα πολλά μνημεία με την περιβόητη υπηρεσία καταχώσεων της αρχαιολογικής υπηρεσίας) απαντούμε ότι ούτε και τους αναστηλώνουν. Εμείς δεν θέλουμε την ερειπιολαγνεία, δηλαδή να πληρώνουμε φόρους για να συντηρούνται τα ερείπια. Τα ερείπια να πάνε σε μουσεία για συντήρηση και να κτισθούν οι ναοί μας όπως ακριβώς ήταν. Εξάλλου δεν έμεινε και τίποτε όρθιο για να καταστρέψει ο χριστιανισμός. Τα κατέστρεψε όλα, οπότε δεν έχει νόημα να μας λέγουν ότι δεν καταστρέφουν σήμερα τα ιερά μας. Αν είχε μείνει κάτι όρθιο θα το κατεδάφιζαν αμέσως κατά την πάγια τακτική τους.


  Ωρισμένοι χριστιανοί (Χριστόδουλος Παρασκευαΐδης) μας λέγουν να μην διαμαρτυρώμαστε επειδή κατέστρεψαν τους Ναούς μας γιατί έτσι τους εξάγνισαν και μάλιστα χρησιμοποίησαν θραύσματα Ελληνικών Ναών για να κτίσουν πάνω τους χριστιανικές εκκλησίες. Μας προτρέπουν επίσης να μην διαμαρτυρώμαστε που έκαψαν το 99% της αρχαίας Ελληνικής γραμματείας αλλά να τους ευχαριστούμε γιατί αυτοί «έσωσαν» το 1%. Να μην διαμαρτυρώμαστε επειδή σήμερα οι Έλληνες δεν παντρεύονται σύμφωνα με το αρχαίο έθιμο αλλά να χαιρώμαστε γιατί παντρεύονται με τον χορό του εβραίου προφήτου Ησαΐα. Να μην διαμαρτυρώμαστε που ο ιουδαιοχριστιανός παπάς εύχεται στους νεονύμφους να ευτυχήσουν όπως ο...Αβραάμ και ή Σαρα(! τί ηθικών αρχών ζεύγος). Ενώ κανονικά θα έπρεπε να τους εύχεται να ευτυχήσουν όπως ο Δευκαλίων και η Πύρρα. Συγχρόνως μας καλούν να τους είμαστε ευγνώμονες που «διατήρησαν» κάποια (εκφυλισμένα) αρχαιοελληνικά έθιμα όπως οι «αναστενάρηδες» και συνεχίζουν έτσι την πολιτιστική μας παράδοση μέσα από τόν χριστιανισμό.
  Υποθέτουμε ότι οι χριστιανοί με τέτοιες απόψεις θα αποδέχωνται φυσικά ότι το γκρέμισμα Ελληνικών Ναών και η μετατροπή τους σε χριστιανικές εκκλησίες για λόγους «εξαγνισμού», δεν είναι αποκλειστικό «πολιτιστικό προνόμιο» των χριστιανών. Γιατί και οι μουσουλμάνοι έχουν εξαγνίσει πολλές χριστιανικές εκκλησίες μετατρέπωντας αυτές σε τζαμιά. Εμείς πάντως δεν έχουμε καμμία αντίρρηση στον εξαγνισμό των χριστιανικών εκκλησιών από τους ισλαμιστές...

   Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Πεμ Οκτ 18, 2018 2:28 am