ἔστ' ἦμαρ ὅτε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καὶ ες αεί ἔσσεται


  Σημερα εξυμνεί όλος ο πλανήτης την Ελλάδα και τους Ελληνικούς Θεούς!

  Μοιραστείτε
  avatar
  Διογένης
  Ζευς
  Ζευς

  Αριθμός μηνυμάτων : 182
  Ημερομηνία εγγραφής : 09/08/2011
  Ηλικία : 93

  Σημερα εξυμνεί όλος ο πλανήτης την Ελλάδα και τους Ελληνικούς Θεούς!

  Δημοσίευση από Διογένης Την / Το Κυρ Φεβ 26, 2012 3:47 pm  Γιορτάστε Έλληνες με την ψυχή σας χορέψτε φάτε χαρείτε τραγουδήστε φωνάξτε κάντε ερωτα μασκαρευτείτε αφήστε τον ευατό σας ελεύθερο για αυτό το τριήμερο!
  Τις μέρες των ανθεστηρίων όλος ο πλανήτης αναπαριστά τα έθιμα των αρχαίων ελλήνων ντύνονται μασκαράδες χορεύουν τραγουδάνε και γλεντάνε έτσι και εμείς οι έλληνες παρόλου την καταστροφή της ιστορίας μας και την παραποίηση της, παρόλου του εξαναγκασμού μας στον χριστιανισμό κρατήσαμε τα έθιμα των προγόνων μας και περνούν ζωή τέτοιες μέρες! Δεν πάνε να τα ονομάζουν αποκριά, σαρακοστή κούλουμα καθαρά δευτερα και όπως αλλιώς θέλουνε οι Ελληνες εορτάζουν τις αρχαίες εορτές και αναζωογονούν το πνεύμα τους προς τα αρχαία ελληνικά ιερά και δίχως να το γνωρίζουν οι περισσότεροι...Σαφώς και όλες αυτές οι εορτές είναι αφορισμένες από τους εβραιολαγνους χριστιανούς αλλα όταν η ψυχή του έλληνα ξυπνα και θυμάται την ιστορία του δεν λογαριάζει κανέναν χριστό και καμια αγια σιών! Το εορτάζουν όπως πρέπει και χαίρεται η φύσης όλη!  Οποτε Έλληνες εορτάστε φάτε ξεφαντώστε χόρεψε και γλεντήστε μασκαρευτείτε και απολαύστε τις χαρες της ζωής, ο Ελληνισμός καλά κρατεί εδώ και χιλιάδες χρονια και δεν θα καταφέρει κανεις να το αλλάξει! Σας ευχόμαστε καλά ανθεστήρια και πολύ κέφι και χαρά! Έρρωσθε και ευδαιμονείτε!

  Υ.Γ. Αυριο δευτερα οι προστάτες θεοί του ερωτα σας αυξάνουν τον ερωτισμό σας και τον απογειώνουν στα ύψη! Είναι από τις σπάνιες μέρες που η ενέργεια που διαχέεται στην πλάση σας γεμίζει τόσο πολύ πάθος και σας αυξάνει κατά περίεργο τρόπο την επιθυμία σας για το αιώνιο και φυσικότατο ερωτα, μην χάσετε την ευκαιρία να αφεθείτε στα χερια του θεού ερωτα με τον/την σύντροφο σας και να ανακαλύψετε άγνωστες πτυχές του, ακόμα και σύντροφο να μην έχετε ακόμα καλύτερα διότι αυτή η μέρα είναι μεγάλη ευκαιρία για μια καινούργια σχέση που θα γεννηθεί μέσα από το πάθος!  Η μητέρα φύση επίσης σας διεγείρει και σας φέρνει ακόμα ποιο κοντά της οποτε ακόμα ένας παραπάνω λόγος να ευχαριστηθείτε το αιώνιο πυρ κάπου στην εξοχη εκτος ότι θα σας επαναφορτίσει και θα σας γεμίσει ενέργεια θα σας δημιουργήσει ένα αίσθημα που θα γκρεμίσει την οποιαδήποτε ανασφάλεια που μπορεί να έχετε! Ότι και να κάνετε πάντως να μην ξεχάσετε πως ουδέν κακών αμιγές καλού, σκεφτείτε να γιορτάζαμε περισσότερες φορες εθυμα των προγόνων μας πως ποσο διαφορετικά και καλύτερα θα ήταν τα πράγματα! Καλά να περάσετε να σας προστατεύουν οι Θεοί!


  Ο Έλληνας σαν γνήσιο τεκνο του Πατέρα Διονύσου και του θεού Πάνα ποτε δεν άλλαξε...λησμόνησε μα μερικές φορες θυμάται...

   Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Κυρ Δεκ 16, 2018 3:55 am