ἔστ' ἦμαρ ὅτε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καὶ ες αεί ἔσσεται


  Νεαρός διάκος έκλεβε οστά από νεκροταφεία και τα πουλούσε ως λείψανα αγίων

  Μοιραστείτε
  avatar
  Διογένης
  Ζευς
  Ζευς

  Αριθμός μηνυμάτων : 182
  Ημερομηνία εγγραφής : 09/08/2011
  Ηλικία : 93

  Νεαρός διάκος έκλεβε οστά από νεκροταφεία και τα πουλούσε ως λείψανα αγίων

  Δημοσίευση από Διογένης Την / Το Κυρ Αυγ 28, 2011 6:26 pm


  Έβαζε στα οστά ταμπελίτσες αγίων!

  Πιστεύω ότι το μικρό παιδί κάνει αυτά που βλέπει από τους γονείς του...οποτε και ο κακομοίρης ο διάκος κάπου θα το είχε δει για να το κάνει...Wink

  Ο νεαρός διάκος βρίσκεται και λειτουργεί τις τελευταίες μέρες σε διάφορες ενορίες του Ηρακλείου προκαλώντας την αντίδραση των πιστών προβάτων!

  Χθες ο αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος εξέδωσε ειδική εγκύκλιο που απευθύνεται προς τους εφημέριους όλων των ενοριών του Ηρακλείου και η οποία αναφέρει ότι ο φιλοξενούμενος διάκος μπορεί μεν να λειτουργεί στις εκκλησίες τους, αφού όμως προηγουμένως οι αρμόδιοι ιερείς ενημερώσουν τον ίδιο τον Αρχιεπίσκοπο. Κι αυτό διότι ο Μητροπολίτης Σερρών Μακάριος αναίρεσε την απόφαση αργίας για το συγκεκριμένο διάκο.

  Η αργία ίσχυε μέχρι να γίνει η δίκη. Κι όμως ανακλήθηκε. Και βέβαια, ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης γνωστός για τις ευαισθησίες.......του και προκειμένου να βοηθήσει τον 24χρονο διάκο (που οσο νουπω δεν εκανε κάτι το προτοτυπο για την ορθοδοξη εκλησσια), η οικογένεια του οποίου μένει στο Ηράκλειο, πετάει τώρα το μπαλάκι στο Μητροπολίτη Μακάριο, γράφοντας στη χθεσινή εγκύκλιο ότι, αφού εκείνος παίρνει πίσω την αργία, «εμείς δεν μπορούμε να του κλείσουμε την πόρτα».

  Ο διάκος είχε συλληφθεί μαζί με έναν Ελβετό τον περασμένο Μάιο, όταν μέσα στο διαμέρισμά του στο Σιδηρόκαστρο των Σερρών είχαν βρεθεί πάνω από 500 οστά και δεκαπέντε κρανία, που είχαν ταμπελίτσες αγίων και οσίων. Μάλιστα τα αρωμάτιζε με μύρο προκειμένου να μοιάζουν με οστά αγίων.

  Συμπέρασμα: Η θα τα κάνουμε όλοι μαζι ή κανενας μονος του!

   Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Δευ Δεκ 10, 2018 8:14 am