ἔστ' ἦμαρ ὅτε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καὶ ες αεί ἔσσεται


  Η δική μου ανάλυση των εσωτερικών οργάνων του σώματος μας

  Μοιραστείτε
  avatar
  Theodoros S. Soutis
  Έαρ
  Έαρ

  Αριθμός μηνυμάτων : 9
  Ημερομηνία εγγραφής : 22/08/2011
  Ηλικία : 65
  Τόπος : Αθήνα

  Η δική μου ανάλυση των εσωτερικών οργάνων του σώματος μας

  Δημοσίευση από Theodoros S. Soutis Την / Το Τρι Αυγ 23, 2011 4:52 pm

  Είναι αποδεδειγμένο Επιστημονικός ότι το κυριότερο όργανο στο ανθρώπινο σώμα είναι το νευρικό σύστημα το οποίο κινεί όλα τα όργανα του σώματος και δέχεται εντολές από τον εγκέφαλο . Ο εγκέφαλος αποτελείται από πολύ μικρούς νευρώνες που κινούνται από το νευρικό σύστημα και τον υποχρεώνουν να πάλλεται .

  Για να λειτουργήσει σωστά ο εγκέφαλος έχει αναπτύξει πέντε αισθήσεις , όραση , ακοή , αφή , όσφρηση , και γεύση . Αυτές η αισθήσεις είναι τα εξωτερικά του σώματος όργανα του που συλλέγουν πληροφορίες και της μεταφέρουν σ ΄ αυτόν . Αυτός με την βοήθεια των νευρώνων του νευρικού συστήματος που τον υποχρεώνουν να πάλλετε αρχινάει την επεξεργασία των πληροφοριών που δέχεται από τα όργανα των αισθήσεων και υπό την επίβλεψη του Βασιλέα ΝΟΥ που θα κρίνει ποια από όλες της αναλύσεις του είναι η πιο σωστή θα καταλάβει ποιο είναι το εξωτερικό περιβάλλον του σώματος που κατοικεί . Με αυτόν τον τρόπο αντιλαμβανόμεθα ότι υπάρχει στο παρών που ζούμε , (κατά την γνώμη μου πάντα ) .

  Όταν για τον οποιοδήποτε λόγο προκληθεί συσπείρωση του νευρικού συστήματος , (σφίξιμο ) , σημαίνει πως αυτός ο θαυμαστός κόσμος των εσωτερικών οργάνων του σώματος μας έχει κατακτηθεί από διάφορα δικτατορικά παράσιτα εγωισμού , ιδιοκτησίας , και ατομικών συμφερόντων που τον καταδυναστεύουν και έχουν εξορίσει τον Βασιλέα ΝΟΥ . Μια τέτοια βλάβη μπορεί να προκληθεί από φόβο , μίσος , εκδίκηση , ( που υπάρχουν σε όλα τα δόγματα θρησκευτικά ή πολιτικά ) , και πάρα πολλές άλλες ξεφτιλισμένες αιτίες .

  Αυτό το (σφίξιμο ) του νευρικού συστήματος όταν προκληθεί σφίγγουν μαζί του και οι νευρώνες του εγκεφάλου , (επεξεργαστή ) , και δεν του επιτρέπουν να πάλετε σωστά οπότε ότι ανάλυση και να μας δώσει , αφού δεν θα υπάρχει ο εξόριστος πλέων Βασιλέας ΝΟΥΣ για να απορρίψει τέτοιου είδους ανάλυση , θα είναι καταστρεπτική και για τους άλλους αλλά πολύ περισσότερο για το άτομο μας .

  Αυτοί είμαστε , έτσι μας έχει κατασκευάσει η φύση μας , κρεάτινες μηχανές που κυβερνώνται από τον Βασιλέα ΝΟΥ . Αυτός είναι ο αληθινός Θεός μας αρκεί να μπορέσουμε να τον θρονιάσουμε για πάντα στον εγκέφαλο μας . Μέσα σ ΄ αυτόν υπάρχουν , ευτυχία , δυστυχία , χαρά , λύπη , έρωτας , απογοήτευση , και πάρα πολλά άλλα γλυκά ή πικρά . Εμείς πορευόμαστε ένα από όλα αυτά ή και πιο πολλά , ανάλογα πως αισθανόμαστε και πως αντιλαμβανόμαστε το κάθε τι και την φύση του ανθρώπου .

  Ο μόνος τρόπος που μπορεί κάποιος να ανακαλύψει αυτόν τον Βασιλέα ΝΟΥ του είναι ο δρόμος της ρίζας του , για μας που είμαστε Έλληνες είναι η Αρχαία Ελληνική Γραμματεία , οι σοφοί και φιλόσοφοι πρόγονοι μας με τα έργα και τα γραπτά που μας κληροδότησαν .

  Το γονάτισμα , η μετάνοιες , ο φόβος του οργισμένου θεού των ιουδαίων μαζί με τα άγια παιδιά του που μας καταδυναστεύουν με όλες αυτές της σιχαμερές σιχαμάρες ευλογίες και τρισάγια , δεν θα μπορέσουμε να βρούμε ποτέ τον Βασιλέα μας ΝΟΥ .

  Προσπαθήστε να αποβάλετε όλες της σιχαμερές ξενόφερτες άγιες σκιές των ιουδαίων κατακτητών μας , για να μπορέσετε να ηρεμήσετε , ώστε να πάλετε σωστά ο επεξεργαστής σας εγκέφαλος .


  Θεόδωρος Σ. Σούτης

   Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Δευ Ιαν 21, 2019 5:55 am